Ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός ΆΤΟΜΟ

Θέτοντας γερά θεμέλια από το Δημοτικό, συνεργαζόμαστε με το μαθητή στο Λύκειο & τον στηρίζουμε ακόμη και στις Μεταλυκειακές Σπουδές του!

 

Από το 1985, όπου και ιδρύθηκε ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός Άτομο στην Πάτρα, προσφέρουμε Υπηρεσίες Εκπαίδευσης με αφοσίωση και αγάπη. Χωρίς αποκλίσεις στις αξίες και στα πιστεύω μας και με σταθερό προσανατολισμό στην ποιοτική δουλειά, προσπαθούμε να εξελισσόμαστε συνεχώς και να βελτιώνουμε τις παροχές μας.

Βρισκόμαστε δίπλα στο μαθητή, αλλά και στον φοιτητή, προσφέροντας όχι μόνο γνώση αλλά και καθοδήγηση, ώστε να σχεδιάσουμε μαζί το μέλλον του. Αυτός είναι και ο λόγος που ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός Άτομο συνεχίζει ακάθεκτος όλα αυτά τα χρόνια την επιτυχημένη παράδοση ενός υψηλού επιπέδου διδασκαλίας και εκπαιδευτικών υπηρεσιών.

Στηριζόμενοι στην πολυετή πείρα μας, έχουμε διαμορφώσει τις κατάλληλες μεθοδολογίες και τεχνικές, ώστε να πετύχουμε τα βέλτιστα αποτελέσματα για τους μαθητές και τους φοιτητές που εμπιστεύονται το μέλλον τους σε εμάς. Αυτό μαρτυρά και οι χιλιάδες των μαθητών μας που πέτυχαν μια δημιουργική πορεία στη ζωή τους μέσα από την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Στην ιστοσελίδα του Εκπαιδευτικού Οργανισμού Άτομο, μπορείτε να βρείτε χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με:

  • Το Κέντρο Μελέτης για μαθητές Δημοτικού-Γυμνασίου
  • Το Φοιτητικό Φροντιστήριο, το οποίο στηρίζει το φοιτητή στην εκπόνηση εργασιών, αλλά και στην επιτυχή ολοκλήρωση των μαθημάτων του (ΑΕΙ, ΑΤΕΙ, ΕΑΠ)

Μη χάνεις χρόνο…  Έλα κι εσύ στην πιο επιτυχημένη παρέα!

logo

Κύλιση προς τα επάνω