Γεροκωστοπούλου 9, Πάτρα (+30) 2610 431084
Facebook
Από το 1985
στο χώρο της εκπαίδευσης!

Δημοτικό-Γυμνάσιο

Κάνε το Διάβασμα παιχνίδι!!!

 

Από το 1985 ανταποκρινόμαστε στις σύνθετες εκπαιδευτικές ανάγκες, παρέχοντας ολοκληρωμένες Υπηρεσίες Εκπαίδευσης σε μαθητές Γυμνασίου-Λυκείου και φοιτητές. Είμαστε κοντά στους μαθητές Δημοτικού-Γυμνασίου με στόχο να διαβάζουμε μαζί με το μαθητή τα μαθήματα της επόμενης ημέρας.

Έτσι, συντελούμε στην κατανόηση της διδακτέας ύλης των μαθημάτων των τάξεων Γ, Δ, Ε, ΣΤ Δημοτικού και όλων των τάξεων του Γυμνασίου, θέτοντας παράλληλα τις βάσεις για την απόκτηση μακροπρόθεσμης γνώση με την καθοδήγηση εξειδικευμένων και έμπειρων καθηγητών. Επιπλέον  προσφέρουμε ανίχνευση του μαθησιακού τύπου του μαθητή και της προσωπικότητάς του μέσω των προγραμμάτων Big 5 και e-learning test, καθώς και δημιουργία εξατομικευμένου προφίλ μελέτης. Παράλληλα, εφαρμόζουμε πρωτοποριακή μέθοδο διαδραστικής διδασκαλίας με τη χρήση tablets και την αξιοποίηση εκπαιδευτικών λογισμικών.

Ειδικότερα, έχοντας μελετήσει το Νέο Σύστημα Εξετάσεων του Γυμνασίου, δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στα μαθήματα κορμού:

  • Μαθηματικά
  • Ν. Γλώσσα
  • Φυσική
  • Ιστορία

αλλά βοηθάμε τους μαθητές και στα υπόλοιπα μαθήματα, καθώς και αυτά συνυπολογίζονται στον τελικό βαθμό της τάξης τους.

Στο Δημοτικό, υπάρχει η δυνατότητα υποστήριξης των μαθητών τόσο στα Μαθηματικά, Ν. Γλώσσα, Μελέτη Περιβάλλοντος, όσο και στα υπόλοιπα μαθήματα.

Εργαστήριο Δημιουργικής γραφής και έκφρασης κάθε Σάββατο 

Μέσω της πρακτικής και βιωματικής άσκησης στο χώρο της συγγραφής, οι μαθητές αναπτύσσουν τη δημιουργικότητά τους και γίνονται επαρκέστεροι αναγνώστες.

Αναπτύσσουν τη δημιουργικότητά τους μέσω πρακτικών συγγραφής, ευαισθητοποιούνται απέναντι στη διαδικασία της γραφής, εκφράζονται και δημιουργούν. Συνδυάζουν τις εμπειρίες ζωής που έχουν αποκτήσει με τις γνώσεις που έχουν αποκομίσει από τη διαδικασία της εκπαίδευσης.

Αναπτύσσουν δεξιότητες στην παραγωγή του γραπτού λόγου παράλληλα με την ικανότητα αλληλεπίδρασης με το περιβάλλον, έρχονται πιο κοντά στη λογοτεχνία και το βιβλίο – μια συνήθεια που θα τους ακολουθεί σε όλη τους τη ζωή!

Μαθαίνουν να οργανώνουν τη σκέψη τους και να την εκφράζουν χρησιμοποιώντας τις λέξεις. Αναπτύσσουν τη φαντασία τους, εμπλουτίζουν το λεξιλόγιό τους, αποκτούν αυτοπεποίθηση, εμπιστεύονται τον εαυτό τους, στηρίζονται στις δικές τους δυνάμεις … γίνονται μικροί συγγραφείς!